KMet den 15/1 kommer köras på Bergby i Vendel som ett kvälls race anmälan kan göras via mail till peter@malardalensek.se där ni skriver namn ev transpondernr,mailadress å ev mobilnummer och om ni har önskemål om ev startnummer ange de också så försöker vi lösa det så gott de går. Men de komer givetvis gå att anmäla sig på plats med!

Medlemsavgiften måste betalas in senast 3 dagar innan start så den blir registrerad annars måste ni ha kvitto med er!

Den här gången kör vi utan transponder så de är viktigt att ni har tydliga siffror på alla sidor så vi har en chans å räkna era varv! Vi kanske kommer att använda transponder i någon kommande tävling men vi ska försöka lösa tidtagningen för er som ännu inte har transponder!

Anmälan på plats ska ske senast 18.20 sedan hålls ett förarmöte och därefter ett mastervarv för att sedan starta så fort som möjligt! starten kommer att ske gemensamnt med avstängda motorer.

Racet är tänkt att köras med en körtid på lite drygt en timme så att man skall kunna köra med batteri men de går givetvis att fortsätta åka efter att man gått i mål.

starten komer att ske gemensamnt med avstängda motorer!

ALLA är välkomna!

/Johan